Здравейте, справката по чл.73 ал.6 е ми е с период 12.2022г. -11.2023 г., но през декември служителите са получили по 200 лв. ваучери. Програмния продукт, с който работя логично на зададения период  не включва тези декемврийски ваучери. Би следвало  да ги включа и тях в справката по чл.73, ал.6, нали?
Здравейте, имам лице, което във ведомостта за декември, след годишното изравняване има 2 лв. за внасяне, а друго лице, което има 4 лв. за възстановяване. Правилно ли е да подам Декл.обр.6  в едната колона с код 9 - сумата за възстановяване-2 лв., а в друга колона с вид плащане 8 - ДОД на фирмата?Да ги деля ли по колони?
Здравейте, имаме лице назначено  при нас на основен  ТД на 2 часа и допълнителен трудов договор на 2 часа. Как следва да се уреди въпроса с ваучерите? По основния ТД да получи 200 лв. ваучери? По двата по 200 лв. ваучери?
Здравейте.Лице има три граждански договора в един месец. В декларация обр.1 това лице на три отделни реда ли трябва да е, като обявя осигуровките за всеки един граждански договор поотделно?